Language
 • International
 • Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • Finlandssvenska
 • Dansk
 • Íslensk
 • Eesti keel
 • Latviešu valoda
MEPS
Meny
Stäng
Smidiga samarbeten
och tydliga kalkyler

Jobba smartare med byggservice, ROT och reparation

I systemet MEPS samarbetar fastighetsbolag, försäkringsbolag och entreprenörer i uppdrag som rör ROT och reparation i fastigheter. MEPS digitaliserar och effektiviserar arbetsprocessen och hjälper dig planera. Du gör upp avtal, kalkylerar, chattar och dokumenterar på ett och samma ställe. Du får insikter om din egen verksamhet samtidigt som du sparar tid och pengar.

Ett smidigt sätt att göra lönsamma affärer, helt enkelt.

MEPS används för ärendehantering inom ROT och reparation hos fastighetsbolag, försäkringsbolag och privatpersoner.

Effektivisera och strukturera med MEPS

Det här tillför MEPS i just din verksamhet

Beroende på vad du jobbar med, har MEPS olika fördelar och användningsområden. Läs om vad som passar din verksamhet, och prova gratis!

Välj målgrupp

MEPS för Huvudentreprenörer

MEPS är både ett kalkylverktyg och ett byggservicesystem som hjälper dig digitalisera och förenkla arbetsdagen. Få struktur i pågående projekt, kommunicera smidigt med underentreprenörer och förenkla offertarbetet.

Händer lägger golv

Stabilt flöde av beställningar

MEPS gör det enkelt att få in nya uppdrag - du samarbetar långsiktigt med dina kunder och får ett stabilt flöde av beställningar. De ledande försäkringsbolagen i Sverige har MEPS som sitt standardsystem för byggskadeärenden, vilket ger dig som MEPS-användare en konkurrensfördel. Samma sak gäller vid beställningar från fastighetsbolag, där fler och fler ställer krav på att MEPS används av deras leverantörer. MEPS funkar utmärkt i privatjobb - privatpersoner brukar uppskatta de tydligt uppställda rapporterna.

Få betalt för det du gör

Med MEPS kommer du inte längre behöva jobba med löpande, osäkra kalkyler. I stället tar du betalt för varje arbetsmoment du utför, och inte den tid det tar att utföra det. MEPS levererar neutrala kodvärden som fastställer arbetsmängden och du får betalt enligt det avtal du har med din beställare. Du slipper lägga onödig tid på prisdiskussioner, och kan jobba smartare, mer effektivt och öka lönsamheten.

Smidigare samarbete med underentreprenörer

Du kan även ha smidig kommunikation med underentreprenörer och hantverkare som jobbar ute på fältet. Fördela uppdragen, chatta och samla in dokumentation om uppdraget på en och samma plats, där alla parter har tillgång till den.

Analys av tidigare uppdrag

MEPS levererar data som ger möjlighet till uppföljning av tidigare uppdrag. Du ser var du tjänar pengar, du sporras att planera mer och öka effektiviteten.

Kom-igång-hjälp

Våra kunniga produktspecialister hjälper dig vid behov angående MEPS användning. Handledningen sker via Teams. Du kan även besöka MEPS kundportal, där det finns svar på vanliga frågor om hur du använder systemet.


MEPS-prislista 2024

Priser

MEPS

MEPS Basic

MEPS Inspector

Årlig licenskostnad

1 290

589

589

Årlig licenskostnad per användare

211

141

141

Årlig licenskostnad för rollen Hantverkare

120

80


Årslicensavgift per affärsenhet

270

-

-

Transaktionsavgift/försäkringsskada

6,0

3,5

3,5

Transaktionsavgift/skissverktyg (Floor Plan Creator)

3,5

-

3,5

Priser är exkl. moms.

 • Årliga licenskostnaden inkluderar en användare.
 • Transaktionsavgift/försäkringsskada, debitering sker när ett uppdrag accepteras och en part är ett försäkringsbolag.
 • Transaktionsavgift/skissverktyg (Floor Plan Creator), debitering sker när en användare skapar en ny, eller importerar, en FPC-skiss till MEPS Besiktningsapp.
 • Priserna indexjusteras i enlighet med CABs avtalsvillkor.
Affärer för 400 milj.€

MEPS är marknadens mest etablerade system och används av både entreprenörer och fastighetsbolag. Dessutom jobbar de ledande försäkringbolagen i MEPS. Det innebär att MEPS-entreprenörer får ett stabilt flöde av byggskadeuppdrag. Varje minut får någon av dem en beställning!

uppdrag per år

företag i Sverige

i affärsvärde/år

kalkyler per år

6 500 användare

Våra kunder

© Copyright 2024 CAB Group