Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Dansk
Kuralink
Meny
Lukk
Välkommen
till vårt nyhetsrum

Kuralinknyheter

Här får du som privatperson eller journalist svar på vilka nyheter vi har att dela med oss.
Du hittar pressmeddelanden, bilder, video, samt blogginlägg på en och samma sida. Vi har tagit med datum på samtliga puffar.
En del av puffarna är "old news" för oss men kan vara nyheter för er.
Trevlig läsning!

Nyhet

Kuralink är associerad samarbetspartner till Sveriges Företagshälsor

Sedan 2020 är CAB Healthcare associerad samarbetspartner till Sveriges Företagshälsor. Vad innebär vårt associerade partnerskap med Sveriges Företagshälsor? För att bli en associerad samarbetspartner med Sveriges Företagshälsor bedöms vi som företag erbjuda en produkt eller tjänst som företagshälsor kan använda i sina verksamheter, utan att för den delen vara en konkurrerande verksamhet till dem. Det innebär att Kuralink är kvalitetsstämplad som en produkt för hantering av beställningar av tjänster inom företagshälsa sedan 2019.

Blogg

Vad är digifysisk vård?

Digifysisk vård är ett begrepp som uppstod till följd av att vårdgivare började kombinera fysisk vård med digital vård. Vi tog upp begreppet och definierade det med verkliga exempel redan i januari 2020 på vårt event Digital Vård. Begreppet är dock fortfarande nytt för många. Här resonerade vi lite kring det som har varit och hur vi ser på en framtid där digifysisk vård är ett etablerad arbetssätt inom svensk sjukvård.

#Kunskap

© Copyright 2024 CAB Group